Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Om CAPTCHA te gebruiken moet je de plugin Really Simple CAPTCHA installeren.

Volg mij

facebook_iconLinkedin_icon_drawing_150pxtwitter_icon_drawing_150px

 • “Robert is een enthousiaste professional die onze organisatie een stap vooruit heeft laten zetten. Erg goed in enthousiasmeren en samen nieuwe dingen ontwikkelen en goed neerzetten. De juiste man op de juiste plaats voor ons.”

  Reint Sekhuis
  Reint Sekhuis CEO Weee Nederland
 • “Robert heeft de communicatieafdeling van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie een aantal keer ondersteund. Als senior adviseur was hij betrokken bij een complex, kennisintensief project en bij de belangenbehartiging richting zorgverzekeraars waaronder de consumentencampagne. Robert schakelt makkelijk van strategisch denken naar doen, denkt kritisch mee en is initiatiefrijk, schakelt en werkt snel, relativeert wanneer nodig en is een prettig en betrokken collega om mee samen te werken.”

  Simone Agema
  Simone Agema Manager Communicatie & Events KNGF
 • Heb de leuke workshop "het Halo effect" gevolgd over Branding en Storytelling; zeer de moeite waard. Robert in samenwerking met Marieke Smids- De jong - een gouden team!

  Bas Ambachtsheer
  Bas Ambachtsheer CEO Verosol
 • De workshop 'het halo-effect' die ik bij Robert-Jan van Brand Angel en bij Marieke de Jong van Stone and Sand gevolgd heb, was zeer inspirerend en motiverend. Naast het enthousiasme van Robert-Jan en Marieke en hun verhelderende ideeën, heb ik concrete handvatten gekregen waar ik op mijn werk mee aan de slag ga. En dat geeft een goed gevoel! Ik kijk uit naar het vervolg!

  Geertje van de Wouw
  Geertje van de Wouw Stafmedewerker Marketing & Communicatie Onderwijsgroep Tilburg

Start typing and press Enter to search