Ik bied een helpende hand

Hand_gespiegeld
Angel_happy_Light

Brand management

Haal je niet het beste uit je merk?

Je ziet dat er meer in je merk zit. Je hebt alleen niet de capaciteit of de ervaring in huis om dit op korte termijn in te vullen. Daarom ben je op zoek naar een interim manager voor je marketing- of communicatieafdeling. Voor het  leiden van de strategische herpositionering, het Internal Branding project of het formuleren van jullie organisatie identiteit. Je zoekt iemand die de kennis en ervaring heeft om het corporate merk op weg te helpen en valkuilen te vermijden. Die eindverantwoordelijk is voor het traject om te ontdekken welk inspirerend en authentiek merk er verscholen zit in jullie organisatie. Je gelooft dat dit de beste kans van slagen heeft als het gebeurt in nauwe samenwerking met je medewerkers, zodat zij het ook elke dag kunnen waarmaken. Graag bied ik jouw merk een helpende hand.

Waarom Brand Angel?

Groot of klein, jong of al vele jaren oud, ik heb heel veel verschillende organisaties op mijn bevlogen manier geholpen. Ik integreer snel in de nieuwe omgeving, boek concrete resultaten en werk altijd in nauwe samenwerking met de organisatie. Daarnaast kijk ik met een onbevangen blik naar wat jouw organisatie – en dus jouw merk – uniek, onderscheidend en authentiek maakt.

 Tarief: 95,- euro p/u*

*Op basis van minimale contractduur van 3 maanden & 32 uur per week. 
Alle tarieven op deze site zijn exclusief BTW & onkosten.
Angel_happy_Light

Brand consultancy

Behoefte aan kennis van buitenaf?

Het loopt op dit moment nog niet optimaal binnen je organisatie. Nieuwe klanten blijven weg of bestaande zijn niet loyaal. Ook is de sfeer intern niet optimaal. Daarom ben je van plan om je corporate merk op strategisch niveau te herpositioneren. Wellicht ben je wel tevreden met de externe positionering, maar niet met de interne beleving en wil je  een Internal Branding project starten. Of je wilt meer eenheid geven aan de organisatie door je organisatie identiteit te definiëren. Je hebt wel de man- of vrouwkrachten in huis om dit project te leiden, maar deze hebben nog niet de juiste kennis of ervaring om dit project goed in te richten. Graag ondersteun ik jouw organisatie als strategisch merkadviseur vooraf of tijdens dit project.

Waarom Brand Angel?

Als adviseur van jouw (project)organisatie kan ik mijn kennis en ervaring inzetten. Kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij grote, kleine, profit en non-profit organisaties.  Binnen deze organisaties ben ik als adviseur of als manager verantwoordelijk geweest voor het bouwen aan een sterk en authentiek merk. Waarbij mijn ervaringen ervoor hebben gezorgd dat valkuilen zijn vermeden die bij deze trajecten op de loer liggen.

 Tarief: 150,- euro p/u*

*Op basis van minimale contractwaarde van 40 uur advies.
Alle tarieven op deze site zijn exclusief BTW & onkosten.

Doe een Brand Scan!

Aanbieding: Brand Scan©

Je hebt het vermoeden dat je meer uit jouw merk kunt halen, maar je weet het niet zeker? Graag bied ik je met een Brand Scan© de mogelijkheid om tegen minimale kosten een eerste indicatie te krijgen. Voor 950 euro (excl. BTW) krijg je een beknopte analyse van jouw merk en een plan hoe het zich verder kan ontwikkelen.

Angel_happy_Light

Brand workshops

Zet een eerste stap naar jouw inspirerende merk

Je ziet dat jouw corporate merk zich nog verder kan ontwikkelen. Maar hoe? Wat moeten de eerste stappen zijn? Graag help ik jouw afdeling of je gehele organisatie bij de eerste stappen naar een inspirerend, authentiek, uniek en consistent merk met een energieke en praktische workshop.

Waarom Brand Angel?

Grote en kleine groepen, jong en oud, gewillige en onwillige mensen, ik heb ze allemaal meegemaakt als trainer. Zo ben ik docent geweest aan de Hogeschool voor Journalistiek, ben ik trainer geweest op seminars, heb ik workshops gegeven bij klanten en heb ik groepen van het UWV geleerd hoe ze de identiteit van de organisatie konden gebruiken voor hun eigen werk.

3 verschillende workshops:

Omdat organisaties niet gelijk zijn, zijn mijn workshops ook niet hetzelfde. Je kunt een keuze maken uit 3 verschillende workshops die ik heb ontwikkeld. Deze zijn aanpasbaar aan de wensen van jouw merk en samenstelling van de groep.

1. Workshop the halo effect

Wil je weten hoe jouw corporate merk zich tot een inspirerend merk kan ontwikkelen? Geef je dan op voor de workshop het halo effect. In deze interactieve workshop leer je wat de elementen zijn om een inspirerend merk te worden. Daarnaast krijg je praktische handvaten hoe je merk kunt ontwikkelen, zoals storytelling en Internal Branding. Hiermee heb je de kennis en technieken in huis waarmee je al je medewerkers ‘medemerkers’ maakt.  Deze workshop is ontwikkeld in samenwerking met Marieke Smids-De Jong (Stone & Sand). Klik hier voor meer informatie over deze workshop.

2. Workshop on Cloud Nine

Wil je je merk eens vanuit een ander perspectief bekijken om nieuwe inzichten te krijgen?  Ga dan met mij mee naar Cloud Nine! Hier raak je in hogere sferen en doe je inspiratie op om met jouw merk aan de slag te gaan. Een workshop waar je tot de ontdekking zult komen dat jouw corporate merk kwaliteiten bezit die u nu nog niet ziet. Na afloop loop je naar buiten met een eerste aanzet voor jouw inspirerende en authentieke corporate merk. Klik hier om de sheets te bekijken van deze workshop.

3. Brand Golfworkshop

Er zit veel meer in jouw merk dan je denkt. Een van de grootste belemmerende factoren is dat mensen te veel controle willen houden. In deze workshop wil ik je laten ervaren hoe het is om controle los te laten, te vertrouwen op je aangeboren talenten en hoe dit voordelen oplevert voor je merk.

Geschikt voor mensen die al (veel) ervaring hebben met het golfspel, alsook degene die het nog nooit heeft gedaan. Het enige wat je nodig heeft is een open geest en sportieve schoenen….;-)

2400,- euro*

*Incompany workshop van hele dag met twee trainers. Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW & onkosten.

1200,- euro*

*Incompany workshop van één dagdeel (ochtend of middag). Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW & onkosten.

300,- euro per persoon*

*Groepsworkshop van minimaal 4 personen. Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW & onkosten.

Ja, ik heb interesse in een van de workshops!

Neem contact met me op over een van deze workshops
Angel_happy_Light

Brand coaching

Op zoek naar een klankbord?

Je bent bezig om meer uit je merk te halen. Dit doe je door je merk strategisch te herpositioneren, het opstarten van een Internal Branding traject, het wijzigen van je organisatie identiteit of iets heel anders. Hoe je het ook noemt, je hebt behoefte aan een klankbord. Aan een buitenstaander die de benodigde kennis en ervaring heeft en tegelijkertijd onafhankelijk kan kijken naar jouw organisatie en het veranderingstraject. En die je (of andere mensen binnen je organisatie) kan helpen bij het omzeilen en trotseren van de valkuilen en de obstakels in het traject. Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om als Brand Coach jou of andere mensen uit je organisatie bij te staan.

Waarom Brand Angel?

Ik coach vanuit de overtuiging dat iedereen goed is zoals hij of zij is. Soms vergeet men dat door alles wat er om hem/haar heen gezegd of gedaan wordt. Hierdoor worden mensen minder effectief en creëren ze hun eigen blokkades. Ik confronteer je als ik dingen zie of hoor die ik niet met elkaar vindt rijmen, maar altijd met respect voor jou en je omstandigheden. Het besluit om je te ontwikkelen moet mijns inziens altijd bij jou liggen. Als jij het niet voelt of wilt, dan is duurzame ontwikkeling niet mogelijk. Wel kan ik je helpen bij het wegnemen van drempels, om je ontwikkeling te versnellen.

 Tarief: 150,- euro p/u*

*1e kennismakingssessie van 1 uur: gratis
* Bedrag exclusief BTW & onkosten.

Start typing and press Enter to search