Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/1/brandangel.nl/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284
 In Blog

Dit is Tara. Zij is nog geen 48 uur oud. Ze kan nu al lopen en haar slurf perfect beheersen. Tara heeft twee jaar in de buik van haar moeder Tonzi gezeten. Ze weegt 120 kilo en is 85 cm hoog. De bevalling ging zoals bij alle bevallingen van Olifanten. Ze is van anderhalf meter op de grond geploft en kwam met een harde smak op de grond neer. Daarna schopte haar moeder haar hard maar liefdevol zodat ze ging ademhalen…. En wij vinden zwangerschappen van mensen zwaar….

geboortekaartje Tara

Het geboortekaartje

Een zware bevalling

Mijn site is live, maar ik heb het gevoel alsof ik bevallen ben van een olifant! Het heeft in ieder geval bijna net zo lang geduurd! Olifantenmoeders lijken het moeiteloos te doen, maar ik vond dat zeker niet. Het was zwoegen, ploeteren, vloeken en zuchten…. maar mijn ‘Tara’ is er dan eindelijk. Ze is dan misschien niet perfect voor iedereen, maar ik vind van wel.

Mijn wens voor Tara

Mijn wens als geestelijke vader van Tara is dat ze veel mensen zal inspireren, dat ze een aantal mensen iets nieuws kan leren en dat ze sommigen ook nog eens kan laten lachen. Ik hoop dat je net zoveel plezier aan haar zult beleven als dat ik heb gehad bij de creatie van haar. Last but not least wens ik dat ze zich, met de hulp van jou en mij, zal ontwikkelen tot een mooie en nuttige bijdrage voor deze samenleving.

Groeten,

Robert J. Engel (-; ☄

Ps. Moeders willen vaak niets dan lof horen over hun baby’s, maar ik nodig iedereen uit commentaar te leveren. Ik garandeer niet dat ik het één op één overneem, maar ik luister altijd wel heel goed. But…. Be gentle please, it’s my baby!

Ps. II. Bij de creatie van mijn Tara ben ik veel dank verschuldigd aan Frank Huijbregts (online en opmaak) en Liza Leijenhorst (tekst). 

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Frank
  Beantwoorden

  Oi! Van harte!! Ziet er erg goed uit, werkt en vertelt een mooi verhaal!!

  Volgens mij heb je de koppeling van eigen blog naar LinkedIn beter gebruikt dan wanneer je sec op LinkedIn post. Nu is het eigen beheer en leid je mensen keurig naar jouw site, waar je ze wil hebben. Als je op LinkedIn post biedt dat wel een aantal optische (integratie site) en promotionele (verschijnt random op tl connecties), maar niks weegt op tegen het op je eigen site ontvangen van lezers/bezoekers/geïnteresseerden. Dus: top zo, niks meer aan doen! F

 • brandang
  Beantwoorden

  Dank je Frank!

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search